Een hottub in je tuin

      Reacties uitgeschakeld voor Een hottub in je tuin

De keuze aan wellness die je in de tuin zou kunnen plaatsen is reuze. De hottub is een van die vele spa’s die erg gewild zijn onder de consumenten. Scandinavië daar komt de hottub oorspronkelijk vandaan. Men zegt dat de Scandinaven de inspiratie hebben gehaald uit de vele warmtebronnen die de verschillende landen in Scandinavië hebben. Vroeger bestond een hottub volledig uit hout. Sinds de twintigste eeuw zijn de meeste hottubs gemaakt van metaal en kunstof. Wat nog steeds zorgt voor de natuurlijke uitstraling. De hottub brengt vele voordelen met zich mee. Wil jij daar meer over weten? Lees dan verder!

Verlicht je stress

Een hottub verlicht je stress. Dat komt door de combinatie van warm water, een massage van waterstalen en het gevoel van gewichtloosheid. Dit is zeer rustgevend en kan kalmerend werken. Mede door het geluid van water en de mooie plek zul je volledig tot rust komen.

Vergelijkbaar met hydrotherapie

Deze therapie wordt veel toegepast bij mensen met zeer pijnlijke gewricht- en/of spierklachten. De warmte van het water in combinatie met het gevoel van gewichtloosheid zorgt ervoor dat klachten verminderen doordat alles in je lichaam volledig tot rust komt. Wanneer je blessures hebt is een hottub zeker aan te raden, maar ook zeker als je gewoon tot rust wilt komen is een hottub perfect.

Lage bloeddruk

Door de hoge watertemperatuur moet je hart harder werken om de hitte af te voeren. Het lichaam reageert door de bloedstroom te versnellen en meer zuurstof te produceren. Je lichaamscellen zetten uit door de warmte en dat zorgt er weer voor dat je bloeddruk zakt. Hierdoor zal je huid ook meer glanzen.

Waar kan je een hottub kopen?

Wanneer je gaat investeren in wellness zoals een hottub, wil je er wel één van goede kwaliteit, materialen en een die bijdraagt aan je gezondheid. Wat wij je aanraden is een:  hottub kopen elite wellness.