Een terras in je tuin? Dit heb je nodig!

      Reacties uitgeschakeld voor Een terras in je tuin? Dit heb je nodig!

Niets is heerlijker dan in de zomer lekker op je eigen privé terras vertoeven. Maar welke dingen mogen er nou écht niet ontbreken op een goed tuinterras? Wij leggen het je uit!

Een BBQ

Eén ding dat écht niet mag ontbreken op je tuinterras, is een barbeque. Er zijn verschillende soorten barbecues beschikbaar. Zo zijn er elektrische barbecues; deze zijn stil, en ze stinken niet. Ook zijn er gasbarbecues. Deze zijn vaak wat professioneler, en geschikter voor als je met veel mensen bent. Ze zijn snel warm, en je vlees wordt snel gaar. Het échte barbecue gevoel krijg je met een ouderwetse houtskool barbeque. Een nadeel is alleen wel dat deze erg roken en stinken. Ook is houtskool niet altijd even handig. Kies dus een BBQ die het beste bij je past! Het enige wat je dan nog nodig hebt voor een gezellige avond is wat vlees en je vrienden/familie!

Een parasol of partytent

In de zon zitten is natuurlijk heerlijk. Echter kunnen de temperaturen in de zomer dusdanig oplopen, dat het niet meer lekker is om in de volle zon. Binnen zitten is een optie, maar in de zomer wil je natuurlijk het liefst zo veel mogelijk buiten zitten. De oplossing; een goede parasol of partytent! Deze zijn makkelijk te verplaatsen wanneer de zon draait. Zo kun je de hele dag lekker buiten zitten, zonder te verbranden! Naast zonwering, brengt een partytent ook sfeer, en zit je droog als het plotseling begint te miezeren.

Een terrasverwarmer

‘S avonds kan het in de zomer soms al snel afkoelen. Je kunt dan binnen gaan zitten, maar buiten is het natuurlijk veel gezelliger. Een ideale oplossing is in dit geval een terrasverwarmer! Deze houdt je lekker warm terwijl je ‘s avonds buiten zit. Daarnaast geven ze ook extra sfeer!
Er zijn verschillende soorten terrasverwarmers. De bekendste zijn de elektrische heaters. Deze zijn zuinig en handig in gebruik. Echter kan je (voor nog meer sfeer) ook kiezen voor een buitenkachel. Deze werken op hout. Zo creëer je dus een soort van kampvuur in je tuin!

De beste BBQ’s, parasols, partytenten en terrasverwarmers haal je bij Warentuin. Ook vind je hier zaken als potten en tuinkunst!