Geen tuin maar toch verse groenten? Ga een moestuinbak kopen

      Reacties uitgeschakeld voor Geen tuin maar toch verse groenten? Ga een moestuinbak kopen

Als jij van tuinieren houdt, graag verse groenten eet, maar geen plek hebt voor een moestuin, dan kun je een moestuinbak kopen en in één keer je probleem oplossen. Een moestuinbak is een verhoogde kweektafel waarin je potgrond doet en van alles kunt verbouwen. Deze moestuinbakken zijn niet alleen handig, maar ook stijlvol en zal op geen balkon, in geen serre en in geen achtertuin misstaan. Daarom is een moestuinbak kopen voor iedereen die van tuinieren houdt echt een goed idee.

Een moestuinbak kopen en direct aan de slag

Je kunt je moestuinbak op verschillende plekken aanschaffen en online is dan misschien wel het gemakkelijkste. Vanaf het moment dat je je moestuinbak ontvangt kun je aan de slag. Het systeem is verhoogd en kan eventueel met wieltjes geleverd worden zodat je het gemakkelijk kunt verrijden en op verschillende plekken neer kunt zetten. De afwatering is ook geregeld, dus je doet je aarde in de bak en begint direct met planten. Koop je er een broeikap bij, dan kun je nog eerder aan het kweekseizoen beginnen. Ga je een moestuinbak kopen, bestel dan direct je grond en accessoires mee, zodat je alles bij de hand hebt om zo goed mogelijk van start te gaan.

Wat kun je in de moestuinbak groeien?

Een moestuinbak is groot en diep genoeg zodat je er de meeste groenten, kruiden en bloemen in kunt kweken. De groentes die echt diep de grond in gaan, zoals aardappelen en lange wortelen zijn niet geschikt om op deze manier te kweken, maar andere groenten zoals sla, radijsjes, bietjes, tomaten en uien kun je er gemakkelijk in kwijt. Ook de meeste kruiden zijn geschikt voor de groentebak, zodat je heerlijke basilicum, tijm en rozemarijn hebt voor je soepen en sauzen en verse munt en kamille voor een heerlijk kopje thee. Wat fruit betreft is het wat lastiger, maar dat komt doordat fruit veelal aan struiken of bomen groeit. Je kunt heel goed een moestuinbak kopen en gebruiken voor het groeien van verse en zoete aardbeien.

De accessoires voor een complete oogst

Je kunt ook een aantal accessoires bij je moestuinbak kopen en dan gaat het kweken nog gemakkelijker. Met een klimrek groei je erwten, boontjes, komkommers, tomaten en andere klimplanten. Met een broeikap en kweeklamp maak je van je moestuinbak een kleine kas en begin je al voordat het seizoen van start is gegaan met het groeien van jouw favoriete planten. Daarnaast zijn er extra kweekbakken, extra planken en uiteraard ook moestuingrond waar je voor kunt kiezen.

Ga nu een moestuinbak kopen en begin met zaaien

Met een moestuinbak wordt tuinieren wel erg gemakkelijk en door een moestuinbak te kopen kun jij ook elke dag verse groente eten, je eten lekkerder maken met je eigen kruiden, elke dag een kopje verse thee drinken én zoete en gezonde aardbeien voorschotelen aan iedereen die er zin aan heeft. De beslissing om een moestuinbak te kopen is dus snel gemaakt. Laat het kweekseizoen beginnen!

Voor een uitgebreid aanbod aan moestuinbakken kun je terecht bij Vertisign.