Intratuin Duiven

      Reacties uitgeschakeld voor Intratuin Duiven

De winkelketen Intratuin heeft tientallen vestigingen in het hele land. Ook in de provincie Gelderland vind je meerdere vestigingen van dit tuincentrum. Intratuin Duiven is een van de populairste vestigingen in de provincie.

Het tuincentrum in Duiven heeft een groot assortiment. Je kunt hier bloemen, planten, bomen, meubilair en accessoires voor buiten kopen, maar ook allerlei spullen voor binnen. Denk hierbij aan kamerplanten, potten, vazen en zelfs meubels. Ook vind je er een grote dierenafdeling. En houd je van koken? Dan zit je ook goed in dit tuincentrum in Duiven, want er is ook een speciale kookafdeling. Verder heeft de winkel een grote parkeerplaats, een restaurant en zelfs een speeltuin.

De openingstijden van het tuincentrum

Intratuin Duiven is iedere dag van de week geopend. Op maandag tot en met woensdag is de winkel open van 09:00 uur tot 18:00 uur. Op donderdag en vrijdag is de winkel iets langer open, namelijk van 09:00 uur tot 21:00 uur. Op zaterdag is de vestiging van Intratuin geopend van 09:00 uur tot 18:00 uur. Op zondag gaat de winkel open om 11:00 uur en sluit deze weer om 17:00 uur. Ook op koopzondag heb je dus meer dan voldoende tijd om fijn te winkelen bij deze vestiging van Intratuin.