Speelhuisje Monique is geschikt voor iedere tuin

      Reacties uitgeschakeld voor Speelhuisje Monique is geschikt voor iedere tuin

Ben je op zoek naar een mooi en leuk speelhuisje Monique? Dit kinderhuisje is speciaal gemaakt voor kinderen. Het is gemaakt van hout en is daardoor extra stevig en geschikt voor iedere weersomstandigheden. Hierna zal ik wat meer details over het speelhuisje Monique op papier zetten. Kinderen zullen gegarandeerd veel speelplezier hebben in dit houten speelhuisje. Je kids zullen het idee hebben dat ze hun eigen huisje hebben en dat gewoon in de achtertuin. Op die manier kun je altijd even een oogje in het zeil houden. Je zult merken dat je kinderen urenlang speelplezier hebben met hun eigen speelhuisje! Je kunt dit speelhuisje ook gezellig met hen in elkaar zetten. Dan worden ze ook nog eens uitgedaagd. Wedden dat zij willen meewerken aan zo’n stoer speelhuisje? Hoe sneller het bovendien klaar is, des te sneller zij er in willen spelen. Wanneer ze er eenmaal wat uurtjes in hebben rondgespeeld, kunnen ze ook gezellig een vriendje of vriendinnetje uitnodigen. Geef hen een lekker glaasje appelsap met een koekje en je hoort ze niet meer.

Achtergrondinformatie van het speelhuisje

Speelhuisje Monique is een blokhut en is gemaakt van speciaal onbehandeld hout. Zowel aan de achterkant en de zijkant is het huisje voorzien van een groot raam. Dit raam kan worden dichtgemaakt. Aan de voorkant is een eendelige deur gerealiseerd. Verder bevat het huisje dakbedekking. Voor de bodem moet je zelf even zorgen wanneer je het speelhuisje Monique gaat aanschaffen, want dit speelhuis heeft geen bodem van zichzelf. Als je van plan bent lang te doen met dit speelhuisje, dan is het raadzaam om het hout regelmatig te behandelen. Dit bevordert de langere levensduur van het speelhuisje genaamd Monique. Voor minder dan €300-, heb jij je eigen kinderhuisje, die je neer kunt zetten waar je maar wil. Zolang er plek is in je tuin, kun je ervoor kiezen om het op die plek bijvoorbeeld neer te zetten. Als je een grote tuin hebt dan is er zeker weten ruimt voor dit leuke speelhuisje Monique voor je kind of meerdere kinderen. Maar ook als je een wat kleinere tuin hebt is er altijd wel een plekje om het speelhuisje Monique neer te zetten.

Waar het kinderhuisje geschikt voor is

Het huisje is geschikt voor plaatsing in je tuin en ruimtes vanaf tien vierkante meter. Naast dat je het hout vaak moet behandelen voor een langere levensduur, is het verstandig dat je het huisje van tijd tot tijd voorziet van een likje verf. Dit komt doordat het huisje is gemaakt van onbehandeld hout. Dit materiaal vraagt om een speciale behandeling. Als klant heb je de mogelijkheid om achteraf te betalen. Steeds meer webshops integreren deze betaalmogelijkheid. Wanneer je producten gaat bestellen, dan is dit handig om van tevoren te weten. Door de aanschaf van een leuk houten speelhuisje maak jij van je achtertuin en je kinderen een ware koning! Je kinderen vinden het vast heel fijn om zo nu en  dan lekker even buiten te ravotten. Misschien vind je het in de huidige tijd toch niet zo fijn dat zij overal naartoe gaan en in contact komen met verschillende kindjes. Dan is de aanschaf van dit speelhuisje Monique een logische en handige keuze.