Spijlen hekwerk: ideaal om een bedrijfsterrein af te zetten

      Reacties uitgeschakeld voor Spijlen hekwerk: ideaal om een bedrijfsterrein af te zetten

Wil jij het terrein om je bedrijf afzetten met een mooi en veilig hek? Een goede omheining voorkomt ongenode gasten op je terrein, inbraken en daarnaast kan een goed hekwerk het terrein een mooie uitstraling geven voor eventuele klanten of zakelijke partners. Een spijlen hekwerk is een goede optie om je terrein af te zetten en gaat bovendien jarenlang mee.

Spijlen hekwerk om je bedrijfsterrein te beschermen

Een spijlen hekwerk is een ideale manier om je bedrijfsterrein af te bakenen. Een spijlen hekwerk is een klassieker en straalt hierdoor professionaliteit uit, maar is ook stevig en solide wat het hekwerk waardevol maakt voor het beschermen van je terrein tegen ongewenste gasten en een goede manier om je dure eigendommen te beschermen.

Soorten spijlen hekwerken

Spijlen hekwerken komen in verschillende varianten voor. Je hebt moderne varianten en klassieke varianten. De modernere varianten hebben vaak een industriƫle en functionele uitstraling en zijn dus meer geschikt voor bedrijven in een industriƫle setting, maar ook voor bijvoorbeeld kantoren, scholen of sportverenigingen. Een industrie hekwerk is dus vaak een moderne variant. Het zijn solide constructies die goed bescherming bieden en je terrein goed afbakenen.

Een klassiekere variant kies je vooral voor het design en de uitstraling. Deze spijlen hekken zien er elegant en sierlijk uit en zijn daarnaast tijdloos. Een hogere variant kan zorgen voor de veiligheid van het terrein van je bedrijf. Een klassieke variant is dus ideaal als je wilt dat je bedrijf er van de buitenkant, voor bijvoorbeeld belangrijke klanten of zakenpartners, smaakvol uitziet.

Het metaal waaruit een spijlen hekwerk is gemaakt kan op verschillende manieren bewerkt worden. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor verschillende hoogtes en voor ronde of vierkante spijlen. Voor ieder wat wils.

Veiligheid: puntenkam en poorten

Wil je extra bescherming voor het terrein van je bedrijf dan kan je natuurlijk een spijlen hekwerk combineren met een bijpassende poort. Bedrijven die hekwerken ontwerpen en produceren leveren vaak ook poorten om de veiligheid van je bedrijf en eigendommen te waarborgen.

Om inbrekers of ongenode gasten er van te weerhouden dat ze je bedrijfsterrein op komen, kan je voor een spijlen hekwerk kiezen met aan de bovenkant een zogenaamde puntenkam. Deze puntenkam zorgt ervoor dat het nog moeilijker is voor onbevoegde personen om het terrein te betreden omdat je door deze punten niet over het hek kan klimmen.

Privacy

Er zijn tegenwoordig ook spijlen hekwerken die de privacy van het bedrijf kunnen vergroten. Van binnenuit kan je vrij kijken, maar van buitenaf wordt voor een deel, door de aangepaste constructies van deze spijlen hekwerken, inkijk voorkomen. Deze aangepaste hekwerken zijn met name perfect als privacy belangrijk is voor je bedrijf zoals bij ziekenhuizen bijvoorbeeld.

Bron: www.mthekwerken.nl